Pintamo

Tanssin huumaa Huitsin nevadassa

Parhaita asioita Pintamolla

 
  1. Vilkas tanssikulttuuri meidän hienolla kylätalolla. Tansseissa viihtyvät kaiken ikäiset kyläläiset ja kauempaa tulleet, osa tanssisalin puolella, osa baarissa tai karaokea laulamassa lämpimässä hirviliiterissämme. Kaikki tehdään talkoovoimin ja homma toimii. Erityisenä bonuksena täytyy mainita tanssien jatkot hirviliiterillä!
  2. Kymmenien kalojen järvi. Sieltä löytyy jokaiselle jotain verkkokalastajasta pintaperhostelijaan. Paitsi kalaisuus niin järvessä lumoaa myös sen ainutlaatuinen tunnelma: Tumma vesi, vaarat ympärillä ja upea perinnemaisema Pintamon kylänraitilla.
  3. Hyvä yhteishenki. Naapurien kanssa ollaan tekemisissä paljon ja ollaan hyviä kavereita keskenämme. Talkoohomma toimii ja naapureita autetaan aina tarvittaessa. Lämmin vastaanotto myös ulkopaikkakuntalaisille, ollaan kuulemma vilpittömiä ihmisiä täällä. Keväällä keräännytään suurella porukalla pilkkimään järvelle tai viettämään remakkaa saunailtaa jonkun mökille.
  4. Upeat maisemat. Hiekkakankaita, vaaroja, perinnemaisemaa, sopivasti hiljaisuutta. Maastoreittejä ja marjamaita. Paitsi luonnostaan, Pintamo on myös tunnettu kauniista naisistaan.
  5. Paljon nuorisoa! Pudasjärven mittapuulla kaikki alle 40v lasketaan nuorisoksi, joten Pintamolla asuvat ja mökkeilevät ovat melko nuorekasta sakkia muihin kyliin verrattuna! Kuten erään kyläläisen lapsenlapsi oli lausahtanut: ”Pintamo on paras paikka maailmassa”

Anna ideasi osallistavaan budjetointiin (Osbu)

Skip to content