Jonnan ja Jannen vinkit

Vinkkejä isoon muutokseen ja oravanpyörästä hyppäämiseen.

 

 

Suuri muutos elämäntavoissa vaatii rohkeutta ja sitkeyttä. Nöyrillä mielin on otettava vastaan uutta ja varauduttava siihen, ettei kaikki mene aivan omien suunnitelmien mukaan.”

Isossa kaupungissa asuessa oli koko ajan paljon tekemistä: työhön liittyviä tehtäviä, harrastuksia ja sosiaalisia kontakteja. Elää voi ”hitaamminkin”. On annettava itselleen aikaa sopeutua uuteen elämänrytmiin.”

Aivan kaiken ei tarvitse muuttua. Ole yhteydessä ystäviin ja läheisiin. Aina silloin tällöin on hyvä käydä aiemmissa sosiaalisissa kuvioissaan, jotta tasapaino säilyy. Pienetkin visiitit kaupungin hulinoissa on maalla asuessa virkistäviä.”

Lähialueen ja oman kylän väkeen on syytä pitää hyvät välit. Näin voit saada apua ja olla auttamassa muita yhteisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Osallistu!”

Jonnan ja Jannen tarina

Määtän pariskunta päätti kymmenisen vuotta sitten hylätä ison kaupungin hulinat ja siistit sisätyöt ja ostaa melkein sata huskyä Syötteeltä – ilman minkäänlaista valjakkokoirakokemusta. Nyt he pyörittävät menestynyttä matkailuyritystään ilolla ja intohimolla suloisten koirien ympäröimänä, eläen aika monen ihmisen unelmaa.

Skip to content